Oikeinkirjoitusta verkossa

124,00 €
Varastossa
SKU
OIKEIN

Kurssin esittely

Viimeistelty kieliasu on tärkeää työssä kuin työssä: hyvä kieli on uskottavuuskysymys ja antaa kuvan asiantuntevasta kirjoittajasta. Kun oikeinkirjoitussäännöt ovat tutut, vapaudut keskittymään tekstisi sisältöön.

Oikeinkirjoitusta verkossa -kurssilla voit itseopiskeluna tutustua ajantasaisiin oikeinkirjoitusohjeisiin ja tehdä harjoituksia silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssilla on teoriaa ja harjoituksia alkukirjaimista, välimerkeistä, yhdyssanoista, numeroista, lyhenteistä ja vierassanojen taivutuksesta. Näet harjoitusten oikeat vastaukset saman tien.

Kurssin ovat tehneet Kotimaisten kielten keskuksen kielenhuoltajat, joten ohjeet ovat varmasti uusimpien suositusten mukaisia. Sisältö vastaa yhden päivän lähikoulutusta, ja se on käytössäsi kuukauden ajan.

Moodle-oppimisympäristöön tehtyä kurssia on helppo käyttää. Selaimeksi suosittelemme Firefoxia. Jos sinulle tulee teknisiä ongelmia, lähetäthän viestin osoitteeseen verkkokauppa@kotus.fi.

Kurssin ostaminen ja pääsy kurssille

Henkilöasiakkaana voit maksaa kurssitilauksen vain pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksilla. Kunnat, yritykset, järjestöt, oppilaitokset ja muut organisaatiot voivat maksaa sekä yksittäisen tilauksen että ryhmätilauksen pankkikortilla, pankkitunnuksilla tai laskulla.

Jos työskentelet valtiolla ja työnantajasi maksaa kurssin, hinnasta ei peritä arvonlisäveroa. Tämän vuoksi kurssia ei voi maksaa verkkokaupassa, vaan lähetämme kurssista arvonlisäverottoman laskun työnantajallesi.

Maksettuasi kurssin saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä kurssikoodin tai -koodit. Pääset kurssille syöttämällä saamasi koodin verkkokauppaan, josta sinut ohjataan Moodle-oppimisympäristöön.

Laskutettaville asiakkaille lähetämme joko verkkolaskun tai laskun postitse. Kurssikoodit lähetetään tilaajalle sähköpostitse, kun tilaus on käsitelty ja lasku lähetetty. Toimituksessa kestää noin kaksi viikkoa.

Kurssi on suoritettava 6 kuukauden sisällä sen ostamisesta. Kurssi on käytössäsi 1 kuukauden ajan siitä, kun olet aktivoinut kurssikoodisi syöttämällä sen verkkokauppaan.

Alennukset ryhmätilauksista

Jos ostat kurssin vähintään 5 hengen ryhmälle, saat kurssitilauksesta 10 %:n alennuksen.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Copyright © 2023- Kotus.