Kotimaisten kielten keskuksen verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.4.2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kotimaisten kielten keskus (Kotus), Y-tunnus 0245872-8 (opetus- ja kulttuuriministeriö). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupassa myydään verkkokursseja, kirjoja, julkaisuja sekä muita mahdollisia tuotteita ja palveluita, kuten webinaareja.

Ostaminen

Tuotteet ostetaan Kotimaisten kielten keskuksen (Kotus) verkkokaupasta osoitteesta https://verkkokauppa.kotus.fi. Tuotteita voi ostaa samalla kertaa useampia.

Tilauksista lähetetään automaattinen vahvistusviesti sähköpostitse. Vahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Jotta asiakas saa tilausvahvistuksen, hänen pitää ilmoittaa sähköpostiosoitteensa tilauksen yhteydessä. Ostaessaan kirjan tai muun postitettavan tuotteen asiakkaan tulee ilmoittaa lisäksi postiosoitteensa tilauksen toimittamista varten.

Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Julkaisuja ei voi tilata kesä- ja joulutaukojen aikana. Myös tilausten laskutus on tuolloin tauolla. Tiedotamme tauoista verkkokaupassa ja kotus.fi-sivuilla.

Lisätiedot verkkokurssin ostajalle

Maksamisen jälkeen verkkokurssin ostaja pääsee siirtymään verkkokaupasta suoraan ostamalleen verkkokurssille Kotuksen Moodle-oppimisympäristöön. Verkkokurssille pääsyyn tarvitaan kurssikoodi, jollaisen asiakas saa sähköpostitse maksettuaan kurssin. Jos asiakas on ostanut kurssin useammalle henkilölle, sähköpostiviestissä on jokaiselle henkilökohtainen kurssikoodi.

Verkkokurssikoodi on käytettävä kuuden (6) kuukauden kuluessa sen ostamisesta. Käyttämättä jääneitä kurssikoodeja ei voi palauttaa.

Tilausvahvistus

Verkkokaupan asiakkaalle lähetetään tilauksen jälkeen automaattisesti vahvistus tilauksesta. Huomaathan, että tilausvahvistus saattaa mennä sähköpostin Roskapostit-kansioon, jos vastaanottajan roskapostisuodatin luulee sitä roskapostiksi.

Maksutavat

Henkilöasiakkaat maksavat tuotteet tilauksen yhteydessä pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksilla. Kunnat, yritykset, järjestöt, oppilaitokset ja muut organisaatiot voivat maksaa tilauksen pankkikortilla, verkkopankkitunnuksilla tai laskulla.

Valtion organisaation työntekijöiltä ei peritä tilauksen hinnasta arvonlisäveroa, jos työnantaja maksaa tilauksen. Tällöin tilausta ei voi maksaa verkkokaupassa, vaan se maksetaan laskulla. Lasku lähetetään tilaajan työnantajalle verkkolaskuna.

Verkkokaupassa voidaan maksaa maksukorteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksupalveluja koskevissa reklamaatioissa tulee ottaa yhteyttä Paytrailiin. Myytäviä tuotteita koskevissa reklamaatioissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan Kotimaisten kielten keskukseen: verkkokauppa@kotus.fi.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankissa maksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kutenbperinteinen verkkomaksaminen. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Toimitusaika

Painetut tuotteet lähetetään mahdollisimman pian tilauksen saapumisen jälkeen.

Verkkokurssit ovat saatavilla heti, jos ne on maksettu pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksilla. Maksettuaan tilauksen asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä kurssikoodin, jolla hän voi lunastaa pääsyn verkkokurssille.

Jos verkkokurssitilaus maksetaan laskulla, kurssikoodit lähetetään tilaajalle sähköpostitse, kun tilaus on käsitelty ja lasku lähetetty. Toimituksessa kestää noin kaksi viikkoa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Julkaisut lähetetään mahdollisimman pian tilauksen saapumisen jälkeen.

Verkkokurssille pääsy lunastetaan kurssikoodilla, joka toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusehdot

Painotuotteen palauttamisesta pitää ilmoittaa 14 päivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut asiakkaalle Kotimaisten kielten keskuksen verkkokaupasta.

Verkkokurssikoodi on käytettävä kuuden (6) kuukauden kuluessa sen ostamisesta. Kurssi on asiakkaan käytössä yhden (1) kuukauden ajan siitä, kun kurssikoodi on aktivoitu syöttämällä se verkkokauppaan.

Ostetut verkkokurssit tulee suorittaa annetussa ajassa, eikä käyttämättömiä verkkokurssikoodeja voi palauttaa. Verkkokurssikoodi katsotaan käytetyksi, kun se on syötetty järjestelmään ja verkkokurssin suorittaminen aloitettu tai kun ostosta on kulunut yli kuusi (6) kuukautta.

Verkkokaupan ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteys sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@kotus.fi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Huomioithan, että verkkokurssimateriaalit on tarkoitettu ainoastaan verkkokursseilla opiskelevien käyttöön. Materiaaleja ei saa julkaista tai jakaa edelleen. Verkkokurssimateriaalien tekijänoikeudet ovat Kotimaisten kielten keskuksella.

Painetut materiaalit, kuten kirjat, on suojattu tekijänoikeuslailla. Kirjoilla on ISBN-tunnus.

Kotimaisten kielten keskus (Kotus) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kotus ei säännönmukaisesti luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Copyright © 2023- Kotus.